top of page

Laptopproject

Met de 'Digisprong' wil de overheid de digitalisering van het onderwijs bevorderen. Onze school kiest ervoor om alle leerlingen een laptop in bruikleen te geven. De laptop blijft eigendom van de school en kan door de leerling op school en thuis gebruikt worden.

Toestel

Onze school heeft gekozen voor het type HP Probook 445, een hoogwaardig toestel met de juiste specificaties om te kunnen gebruiken in alle lessen. De opgeladen batterij gaat minstens een schooldag mee. Een kwalitatieve hoes wordt meegeleverd om de laptop te beschermen. 

Kosten

De budgetten van Digisprong laten ons niet toe om de laptop volledig gratis ter beschikking te stellen. Per trimester vragen wij daarom een kleine bijdrage. Daarnaast vragen we een waarborg van 100 euro vooraleer u de laptop in ontvangst kan nemen. Deze waarborg krijgt u terug aan het einde van de bruikleenovereenkomst wanneer het toestel en de meegeleverde accessoires onbeschadigd ingeleverd worden. Bij verlies van het toestel zal de school met de ouders de financiële compensatie die moet betaald worden bespreken.

Praktisch

De leerlingen brengen hun laptop elke dag opgeladen mee naar school. Er is geen mogelijkheid om de laptop in de school op te laden.

bottom of page